Thinkware F70 l Foto 3

Met de toenemende drukte op de weg wordt de kans op een ongeluk helaas ook steeds groter. Met een dashcam zorgt u ervoor dat alles wat u ziet in goede kwaliteit wordt opgenomen en gemakkelijk terug te zien is. Op deze manier kan het beeldmateriaal doorslaggevend zijn als getuige bij incidenten of ongelukken op de weg.

Daarnaast kunnen universele dashcams bijvoorbeeld ook meldingen geven wanneer er iemand dicht om uw auto loopt. En dragen ze op deze manier ook bij aan de beveiliging van uw auto. De meeste geavanceerde dashcams zijn ook doormiddel van een app te bedienen en te controleren.

Soeters heeft diverse merken dashcams in elke prijsklasse en met ieder zijn eigen geavanceerde mogelijkheden. U kunt ook kiezen voor een camera achter i.c.m. de dashcam voor. Tevens leveren wij diverse accessoires voor dashcams. Denk hierbij aan geheugenkaartjes speciaal voor dashcams en extra accu’s om de camera na uitzetten van de motor een tijdje door te blijven filmen.

Kom vrijblijvend binnen lopen om u te laten informeren naar de verschillende mogelijkheden. Ook monteren wij u dashcam professioneel in u voertuig waar u geen kabels ziet hangen maar alles mooi weg is gewerkt achter het dashboard.

img_02