Coyote UP!

Coyote ontwikkelde de Coyote UP, een rijhulpsysteem dat de bestuurder in realtime waarschuwt voor gevaren op de weg. Installeer dit toestel in uw wagen en u rijdt gegarandeerd veilig.De boodschappen op het scherm zijn duidelijk en snel af te lezen, voor optimale leesbaarheid. Dit waarschuwingssysteem is praktisch in alle omstandigheden. Het waarschuwt voor gevaarlijke zones, risicovolle zonnes, snelheidsbeperkingen en nog zo veel meer.

De Coyote UP bedient u via het touchscreen en met uw stem, zo kunt u uw ogen op de weg houden.

  • Dankzij de spraakondersteuning kunt u op een natuurlijke manier waarschuwingen doorgeven en bevestigen, en uw ogen blijven op de weg.
  • Dankzij het 3,5 inch touchscreen en slechts één knop om iets door te geven ervaart u echt lees- en gebruiksgemak.
  • De eenvoudige en moderne interface biedt u op een intuïtieve manier de voornaamste Coyote-diensten.

Een handig en 100% wettelijk toestelHet toestel is licht en weegt amper 113 gram, u kunt het dus makkelijk op uw dashboard plaatsen. Het heeft een batterijcapaciteit van vier uur en kan met de meegeleverde USB-autolader worden opgeladen. Het toestel beschikt over spraakherkenning waardoor u het vlot kunt bedienen.

De nieuwe Garmin Catalyst

De nieuwe Garmin Catalyst is er klaar voor!

Garmin Catalyst™ is de eerste virtuele racecoach en Driving Performance Optimiser die de wereld van de autosport verandert. Het toestel wordt in de cockpit gemonteerd om prestatiegegevens te verzamelen en realtime gesproken coaching te bieden. Een directe sessie-analyse helpt bestuurders van alle niveaus hun volledige potentie voor het rijden op circuits te bereiken.

REALTIME RONDEGEGEVENS

Op het circuit houdt Garmin Catalyst je beste rondetijd, adaptieve deltatijd, aantal ronden en totale sessietijd bij.

Blaupunkt Bremen SQR 46 DAB

Blaupunkt Bremen

De nieuw uitgebrachte cult autoradio “Bremen SQR 46” met veel nieuwe functies!

In de loop der jaren zijn sommige modellen ware cultobjecten geworden. Zoals de legendarische Blaupunkt “Bremen SQR 46” uit 1986. Nu presenteren we de herinterpretatie van de populaire 1-DIN autoradio en verenigen de USP’s van het model uit de jaren 80 met nieuwe technologieën en functies. Het resultaat is de Blaupunkt „Bremen SQR 46 DAB“.

Het bedieningsconcept, het eenvoudige ontwerp en de kristalheldere ontvangst hebben aanzienlijk bijgedragen aan de populariteit van de originele autoradio in Bremen. Dus hebben we de styling van het originele model overgenomen in de nieuwe editie, maar tegelijkertijd een moderne Variocolour-verlichting toegevoegd voor de knoppen en het display. Dankzij Blaupunkt Codem FM RDS-tuner en DAB + digitale tuner blijft de eersteklas ontvangst een van de sterke punten van de nieuwe Youngtimer autoradio. Nieuw zijn de talloze seriële interfaces, waaronder twee USB-poorten, een aux-poort en een SDHC-slot – zelfs audiostreaming via Bluetooth is geen toekomstig stuk voor de terugkerende legende. De radio draagt ​​de “Made for iPhone / iPod” en zorgt voor passende compatibiliteit. Alle instellingen worden permanent opgeslagen, zelfs wanneer de verbinding met de batterij wordt verbroken.

De nieuwe “Bremen SQR 46 DAB” heeft een korte inbouwdiepte – ideaal voor klassieke auto’s met kortere inbouwsleuven. Maar niet alleen de autoradio zelf neemt de gebruiker mee op een reis door de tijd, de verpakking van het apparaat is uitgebreid ontworpen en gemodelleerd naar het origineel.

RADICAL

Uitbreiding van ons assortiment.

Radical voertuigspecifieke infotrainers.

Met zijn naadloze pasvorm integreren de Radical toestellen perfect in het dashboard van de voertuigen waarvoor ze specifiek bedoelt zijn. Vanaf 399,- Nu ook met ondersteuning voor Android auto en Carplay vanaf 59,-. Vraag erna in onze winkel.

Voor meer info kijk eens op http://my-radical.com/