Login

vijftien − vijftien =

Lost your password?

Auto Electronica Specialist

Moderne electronica zijn niet meer weg te denken uit onze auto’s. Veel daarvan doet onzichtbaar zijn werk. De wel zichtbare snufjes zijn er voor het gemak, de veiligheid of uw comfort. Welke dat zijn is moeilijk van te voren te bepalen. Vandaar dat een optimaal electronica-pakket voor de auto pas later wordt aangeschaft en ingebouwd. Een voordeel hiervan is dat u het electronica-pakket, onafhankelijk van merken, geheel op uw eigen wensen kunt afstemmen. Bovendien levert het de zakelijke autorijder ook nog eens extra voordeel op ten aanzien van BPM, fiscale bijtelling en autoverzekeringen.

Soeters is al meer dan 70 jaar een begrip in Maastricht en omstreken. Gespecialiseerd verkoop en inbouw van auto-elektronica accessoires. Wij beschikken over gekwalificeerd personeel, dat met grote regelmaat wordt bijgeschoold.

U vindt bij ons dan ook niet alleen de allernieuwste producten, maar ook de kennis die nodig is om u goed te kunnen adviseren. Soeters staat garant voor kwaliteit, service en vakmanschap.

×

Powered by WhatsApp Chat

× Neem contact met ons op via Whatsapp