Stinger VIP

Een betere hebben wij nog nooit gemaakt. Credit-card formaat. Dun. Bedieningsgemak voor beginners. Geavanceerde settings voor de liefhebbers. Maar vooral: prestaties waar we trots op zijn. Heeft onlangs nog de meest gerenommeerde test ter wereld gewonnen:  “Eerste in bescherming tegen RADAR en LASER.”

De nieuwe Xenonlook lamp nog witter dan de halogeen lamp?

Wederom heeft Xenonlamp.nl een nieuw merk, met tevens exclusiviteit voor de gehele Benelux, aan haar assortiment toegevoegd – het betreft het merk Xenonlook. Dit Zwitsers bedrijf heeft een eigen xenonlook lampje laten ontwikkelen, met E-keurmerk en UV filter. Heel uniek!.

Heeft u uw auto op dagrij verlichting voorbereid?

LED verlichting voor elke automerk de juiste dagrij verlichting en montage accessoires. Met LED verlichting krijgt uw auto een elegante uitstraling overdag.

Silent Coat dempingsmaterialen

Silent Coat is ontwikkeld als ontdreuning voor plaatmateriaal in de auto. Dankzij de flexibele samenstelling laat het zich gemakkelijk vormen, zonder het gebruik van een heatgun.

  • Dempt rammelende interieurdelen
  • Vermindert storende rij- en bijgeluiden
  • Verbetert het rijcomfort
  • Verbetert de bassweergave van gemonteerde speakers

Trillingen, veroorzaakt door rijgeluiden of luidsprekers in de auto, bewegen zich voort door het plaatmateriaal van de auto. Elk plaatmateriaal heeft een resonantiefrequentie waarop het makkelijk in trilling gebracht kan worden, vergelijkbaar met een stemvork.

Silent Coat blijft flexibel onder alle weersomstandigheden (warm of koud, vochtig of droog). Hierdoor absorbeert het deze resonanties vele malen beter dan bijvoorbeeld bitumen dempingsmaterialen die uitharden en daardoor de trillingen nauwelijks absorberen.

Silent Coat is door zijn flexibele samenstelling optimaal geschikt voor oneven ondergronden. Door Silent Coat te gebruiken in combinatie met een laag Noise Isolator of Sound Absorber ontstaat een sandwich die over een breed frequentiebereik optimale dempende en absorberende eigenschappen heeft.

Silent Coat is te gebruiken in:

  • Portieren (plaatstaal, frame & deurpaneel)
  • Bodem, kofferbak en het dak
  • Achterklep
  • Kunststof en hardboard panelen in de auto

‘Carvision’ Displays nu monteerbaar op meeste transport voertuigen.

CarVision ‘Displays‘ voor veilig achteruitrijden, monteerbaar op meeste transportbusjes en vrachtwagens, met high-resolution display en te combineren met meerdere camera’s. Makkelijk te monteren en gebruiksvriendelijk.

‘Eco-pack’ Diesel Tuning bespaart 12% brandstof verbruik.

Soeters is officieel dealer van ‘Eco-pack‘ het product dat uw diesel voertuig met 12% brandstof verbruik kan verlagen

Vermogen tuning voor de meeste merken

Soeters Car Electronicsis dit mogelijk met chips van Essing Performance Center. Hiermee kunt u een vermogenswinst tot 25% realiseren op turbomotoren en tot 10% op atmosferische motoren. Inbouw gebeurt door vakkundig personeel in onze werkplaats.

Meer informatie over de te realiseren vermogens vindt u op de Oettinger website.Kom voor informatie of een offerte langs in onze winkel!